Najčešće postavljana pitanja

 • Q
  Kako otvoriti nalog?
  Da biste otvorili nalog na doomko.com, potrebno je da kliknete na link Registracija koji se nalazi u gornjem desnom uglu stranice, te unesete zahtjevane podatke i kliknete na dugme REGISTRACIJA. Nakon toga dobićete poruku da je nalog uspješno kreiran, ono što preostaje jeste aktivacija. Da biste aktivirali nalog potrebno je da provjerite poštansko sanduče email adrese koju ste naveli u registraciji, te da kliknete na aktivacioni link. Nakon toga svi servisi će Vam biti dostupni.

  Saznaj više

  Q
  Kako se prijaviti?
  Da biste se prijavili na doomko.com, potrebno je da kliknete na dugme Prijava u gornjem desnom uglu stranice. Prijaviti se mozete na jedan od tri načina: putem Vašeg Facebook naloga, putem Vašeg Gmail naloga ili putem naloga koji ste napravili kroz postupak registracije. 

  Saznaj više

  Q
  Kako dodati nekretninu?
  Da bi ste dodali nekretninu, potrebno je da se prvo prijavite. Nakon što ste se prijavili kliknite na link Dodaj nekretninu koji se nalazi u glavnom meniju. Popunite zahtjevana polja i kliknite dugme Sačuvaj. Nekretnina će biti automatski objavljena.

  Saznaj više